Caz ieșit din comun la Sângerei. O minoră de 14 ani ar fi fost violată de mai multe persoane

UPDATE (Ungureanu 112 / Telegram):

Știrea inițială: O copilă a fost găsit zăcând în stradă, după ce ar fi fost violată de mai multe persoane.

Potrivit Deschide.md, minora a fost găsit în jurul orei 19:00 a zilei de ieri, 16 august 2022, pe o stradă din Sângerei, de către un trecător care a alertat imediat poliția.

Potrivit datelor preliminare, victima ar fi o copilă de 14 ani.

Fata a fost găsit zăcând la sol pe o stradă din oraș de către un adolescent de 18 ani care imediat a alertat poliția despre acest caz.

Sursele Deschide.MD susțin că fata ar fi declarat că ar fi fost violată de către mai multe persoane necunoscute.

Victima a fost transportată al spital pentru a-i fi acordat ajutorul medical necesar, iar oamenii legii au inițiat o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele cazului.

Deja astăzi, 17 august 2022, Procuratura Generală anunță că a fost reținut un individ implicat în cazul minorei de 14 ani din Sîngerei.

„Prin urmare, la această etapă preliminară a investigațiilor efectuate, procurorii au constatat că, victima care s-a dovedit a fi o minoră, în vârstă de 14 ani a fost ademenită de către un bărbat, în rezultatul căreia a plecat cu acesta la domiciliul ultimului, unde contrar voinței sale ar fi întreținut cu ea un raport sexual forțat.

Totodată în rezultatul cercetării cazului s-a stabilit că, după ce ar fi fost violată, de către făptuitor a fost privată ilegal de libertate într-o locuință dintr-o localitate din raionul Sângerei, unde s-a aflat în jur de 15-20 min, după care victima a fost eliberată de către bănuit, aceasta deplasându-se singură spre domiciliul”

Procuratura Generală

Procurorii anunță că în urma măsurilor întreprinse în comun cu ofițerii din cadrul Inspectoratului de poliție Sîngerei, astăzi 17 august 2022, făptuitorul a fost reținut pe un termen de 72 de ore.

În continuare, după înaintarea acuzațiilor pe caz, procurorii vor înainta demers către judecătorul de instrucție în vederea aplicării măsurii preventive sub formă de arest preventiv, pe un termen de 30 zile.

sursa: Deschide.md

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Pentru a ne putea urmări și pe alte canale, Vă invităm să vă alăturați pe TelegramYouTubeInstagram și TikTok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns