Carburanții se scumpesc cu 19 și 20 de bani per litru la 26 ianuarie 2023

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică informează că și în a patra săptămână din anul 2023 continuă scumpirea prețului de comercializare a carburanților.

În această ordine de idei, pentru ziua de joi, 26 ianuarie 2023, cetățenii vor achita cu 20 bănuți mai scump pentru un litru de benzină și cu 19 bani pentru un litru de motorină.

Carburanții se scumpesc cu 19 și 20 de bani per litru

Potrivit anunțului, un litru de benzină la pompă se va comercializa cu maxim 25.47 lei, iar un litru de motorină, cu 25.13 lei.

Amintim că urmare a ultimilor modificări a legislației de profil, ANRE stabilește zilnic prețurile maxime de referință pentru benzina și motorina standard.

Ulterior, companiile care comercializează combustibil cu amănuntul, stabilesc la propria discreție prețurile pentru celelalte tipuri de carburanți.

  • 25.47 lei/litru – pentru benzina COR 95 ( +20 bani);
  • 25.13 lei/litru – pentru motorina standart ( +19 bani).

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și TikTok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns