Al 18-lea seminar moldo-român de formare profesională continuă a avut loc la Judecătoria Ungheni

Judecătoria Ungheni informează opinia publică că al 18-lea seminar moldo-român de formare profesională continuă a avut loc la Ungheni

La 13 octombrie 2023, s-a desfășurat cel de-al optsprezecelea seminar bilateral de formare profesională continuă cu participarea judecătorilor din cadrul Judecătoriei Ungheni și a celor din circumscripția Tribunalului Iași.

La întrunirea respectivă, judecătorii au discutat subiecte de interes comun, cu exemplificarea aplicării normelor legale în procesul de înfăptuire a justiției, dar și au făcut schimb de experiență privind bunele practici din jurisprudență.

Executarea hotărârilor judecătorești și a altor titluri executorii referitoare la minori, în contextul obligațiilor de a face și a nu face, precum și combaterea traficului de droguri, au fost temele despre care s-a vorbit.

Menționăm faptul că desfășurarea seminarelor de formare profesională continuă au loc în baza unui protocol de colaborare încheiat în anul 2014 între Judecătoria Ungheni și Tribunalul Iași din România.

Vedeți și:

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patron pe PATREON
Totodată, ne puteți urmări și pe TelegramYouTubeInstagram și TikTok.
Dar, nu uitați și de un like pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG.

2 trackback-uri / pingback-uri

  1. Pe portalul Judecătoriei Ungheni găsiți și modele de cereri de chemare în judecată - Știri din regiunea Ungheni
  2. Membrii CSM au efectuat prima vizită din 2024 la Judecătoria Ungheni - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns