Vizită de lucru la Ungheni a Federației Națională de Tenis din Moldova

Federației Națională de Tenis din Republica Moldova a efectuat o vizită de lucru în municipiul Ungheni.

Potrivit FNTRM, la Ungheni, manageri privind conlucrarea și crearea activităților frumoase în lumea tenisului au fost primitori și deschiși.

În Poarta de Vest al Republicii Moldova, reprezentanții FNTRM s-au întâlnit cu o adevărată echipă de susținători ai sportului alb.

În cel mai verde municipiu din Republica Moldova, potrivit redacției NEWS.UNGHENI.ORG, iubitorii de tenis au la dispoziție două terenuri și toată susținere administrație locale.

Chiar dacă, actualmente restricțiile afectează acest domeniul, reprezentanții din Ungheni i-au asigurat că identificarea soluțiilor pentru dezvoltarea tenisului în raion este la ordinea zilei.

Un proiect pe care vor să îl implementeze în viitorul apropiat este deschiderea grupelor pentru Tenis 10 și organizare turneelor naționale de tenis în orașul Ungheni.

Echipa FNTM a avut o deosebită plăcere să discute cu Dionisie Ternovschi, reprezentantul administrației publice locale, Anatol Cladicov, directorul Stadionului Municipal, Vitalie Barila, responsabil organizare Stadionul Municipal, Victor Graur, directorul Școlii Sportive Raionale, Mihai Babin, directorul-adjunct al Școlii Sportive Municipale și Ion Nica, antrenor emerit de tenis.

Potrivit FNTM, autorităților publice locale s-au arătat deschide și au demonstrat ambiția de a se implica și dezvolta domeniul tenisului în țara noastră la un alt nivel, unul mai bun, unul pentru campioni!

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns