Viorel Pozdîrcă – noul director al ÎS „Portul Fluvial Ungheni”

La 20 august curent, Ghenadie Țepordei, Directorul General al Agenției Proprietății Publice, l-a prezentat colectivului Î. S. „Portul Fluvial Ungheni”, pe Viorel Pozdîrcă în calitate de nou administrator al acestei întreprinderi, informează printr-un comunicat APP

Potrivit sursei, Ghenadie Țepordei l-a felicitat pe noul administrator cu preluarea funcției, menționând că aceasta presupune o responsabilitate înaltă, i-a urat succese noii conduceri în activitatea profesională și l-a încurajat să depună tot efortul pentru a impulsiona și mai mult activitatea întreprinderii.

În același context, i-au fost aduse mulțumiri fostului administrator, domnului Vladimir Medvedev pentru activitatea ce a fost depusă zi de zi.

La rîndul său, Viorel Pozdîrcă, a mulțumit pentru încrederea acordată și, conștientizând rolul Portului Fluvial Ungheni pentru Republica Moldova, a dat asigurări că împreună cu echipa vor fi întreprinse toate acțiunile necesare și va fi depus întreg efortul necesar pentru a face față tuturor sarcinilor ce îi vor sta în față.

Noul administrator al întreprinderii a asigurat că toți colegii vor avea susținerea lui deplină în continuarea politicilor curente și în elaborarea celor pe termen lung care vor avea drept scop dezvoltarea acesteia.

Accesați mai multe articole despre Î.S. Portul Fluvial Ungheni:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și TikTok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG.

2 trackback-uri / pingback-uri

  1. Portul Fluvial Ungheni a înregistrat un profit de peste 6.6 mln lei în primele 9 luni ale anului 2022 - Știri din regiunea Ungheni
  2. Roman Natrașevschi - nou director al Portului Fluvial Ungheni - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns