[VIDEO] „Vă îndemn să vă răzgândiți” –un „hacker” și-a bătut joc de ședința unui așa numitului „minister” de la Tiraspol

În dimineața zilei de 21 august 2023, pe un canal de Telegram din regiunea transnistreană și mun. Bender / Tighina – Приднестровский Лесник, canal care critică acțiunile guzgănașilor și separatiștilor de la Tiraspol, a fost publicat un material video în care este prezentat cum un „hacker” își bate joc de ședința așa numitului „Minister al Educației” din 15 august 2023.

Amintim că anterior, au mai fost publicate în spațiul public mesaje similare și care aveau ca vedete așa numiții „nacialnici” ai regimului separatist de la Tiraspol, denumiți sugestiv pe portal nostru ca „guzgănașii de la Tiraspol” sau „guzgănașii corporației Sheriff”

„Vă îndemnăm să vă răzgândiți”

Astfel, potrivit imaginilor video, un „hacker” sau un „grup de hackeri” necunoscuți, au împiedicat din nou desfășurarea unei ședințe de lucru a așa numitului „Minister al Educației” din regiunea transnistreană și mun. Bender / Tighina.

La așa numit conferință online a fost prezentă și așa numita „ministră” Svetlana (Luminița) Ivanișina, care, urmare a intervenției „hackerilor” a decis să întrerupă ședința.

După eliminarea „mesajului transmis de hackeri”, probabil, conferința a continuat.

Mai multe editoriale la subiectul așa numitelor provocări de la Tiraspol cât și despre greșelile mai multor factori și media din dreapta Nistrului:

Vedeți mai multe articole la subiectul Reintegrării teritoriale a Republicii Moldova:

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patron pe PATREON
Totodată, ne puteți urmări și pe TelegramYouTubeInstagram și TikTok.
Dar, nu uitați și de un like pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns