Video // Un VW Passat s-a tamponat cu un BMW pe traseul R1 Ungheni – Chișinău, intrare în s. Bahmut

Un nou accident rutier pe traseul național R1 Ungheni – Chișinău.

Potrivit unui video remis la redacția News.Ungheni.org de către un martor ocular, din cauza vitezei excesive și neadaptării la condițiile de circulație pe timp de noapte, un autoturism de modelul VW Passat s-a tamponat cu un BMW la intrare în satul Bahmut din raionul Călărași.



Sursa mai comunică că la scurt timp după accident, la fața locului au sosit un echipaj al Inspectoratului de Poliție Călărași și o ambulanță.

Potrivit Cristinei Vicol, ofițer de presă al IGP responsabilă de IP Călărași, accidentul rutier a avut loc în jurul orei 01:40.

Un conducător auto cu permis de conducere de categoria corespunzătoare, conducând automobilul VW Passat, nu a respectat distanță față de automobilul precedent, și a tamponat în spate un autoturism de model BMW, înmatriculat în Marea Britanie.

Conducătorul BMW-ului a frânat brusc la apariția unui obstacolului pe partea carosabilă (animal sălbatic, presupus a fi iepure).

Ofițerii IP Călărași au supus testului alcoolscopic ambii conducători au și s-a constatat concentrația de 0.00 mg/l alcool în aerul expirat.

Inspectoratul de Poliție Călărași urmează să investigheze toate circumstanțele producerii accidentului rutier și să expună asupra vinovăției unei din părți.

Galerie Foto / Video:

Video:

Amintim că după relaxarea măsurilor de combatere a pandemiei COVID-19, în Republica Moldova au avut loc mai multe accidente rutiere, unul cu un final tragic.

Totodată, în mediul online au apărut mai multe înregistrări video cu privire la organizarea unor curse ilegale, în special la periferiile municipiului Chișinău.

Urmare, recomandăm să vedeți care sunt consecințele acestor accidente:

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns