Video // Un Porsche Cayenne a încălcat grosolan RCR sub ochii unui echipaj INSP și în fața sediului MAI

Un Porsche Cayenne a fost surprins de o camera de bord cum trece peste linia dubla continua de pe bd. Ștefan ce Mare și Sfânt din Chișinău, iar apoi își vede de drum în direcția opusă.

Incidentul a fost înregistrat de un participant la trafic la 8 iulie curent, în fața sediului Ministerului Afacerilor Interne și la 1 metru de un echipaj de poliție al Inspectoratului Național pentru Securitate Publică.



Materialul video a fost publicat ieri pe o rețea de socializare.

În scurt timp, Serviciul Protecție Internă și Anticorupție al Ministerului Afacerilor Interne a comunicat că SPIA s-a autosesizat și că conducătorul SUV-ului de lux a fost identificat:

„SPIA s-a autosesizat cu referire la materialul video publicat pe o rețea de socializare, în care un autoturism încalcă prevederile Regulamentului Circulației Rutiere.

În acest context, a fost identificat automobilul și proprietarul acestuia întru documentarea cazului conform legislației în vigoare.

Totodată, potrivit imaginilor video, în imediata apropiere, se afla un echipaj distinctiv al poliției.

Astfel, în scopul examinării obiective și echidistante a tuturor acțiunilor și inacțiunilor comise de către angajații poliției, de către SPIA a fost inițiată anchetă de serviciu.”

Pentru a nu denatura mesajul incidentului, Vă prezentăm materialul video filmat de un martor ocular, fără ingerință în conținut:

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns