Video // Un nou incident „violent” cu implicarea unui preot al Mitropoliei Moldovei

Asociația Obștească „StopHam Moldova” a publicat pe pagina sa de facebook imagini scandaloase în care ar fi surprins un preot al Mitropoliei Moldovei, cu numele Ion Zicu.



Cel din urmă, în stare de ebrietate, a sărit cu religia la oameni, mai exact cu pumnul.

Totul s-ar fi întâmplat în satul Șalvirii Vechi, raionul Drochia, la o ceremonie de înmormântare, transmite Deschide.md

Potrivit autorilor filmulețului, cauza scandalului ar fi faptul că ultima dorință a răposatei a fost să-i fie citită slujba de înmormântare de preotul din satul vecin.

Rudele i-au îndeplinit-o, însă preotului din satul de baștină nu i-a convenit.

El a dat buzna în gospodărie și a început să înjure, să blesteme și să arunce pumni. Martorii incidentului spun că preotul Ion Zicu era vizibil beat.

Autorii filmulețului au mai dezvăluit că acest caz a avut loc sâmbătă, 20 iunie, iar a doua zi, la o adunare sătească, localnicii au decis să-l alunge pe slujitorul bisericii. Se așteaptă și o reacție de la Mitropolia Chișinăului și a Întregii Moldove.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns