Video // Trei autoturisme s-au ciocnit pe traseul R1 Ungheni – Chișinău, la ieșire din mun. Strășeni

Din cauza condițiilor climaterice nefavorabile din această după amiază, o mașină și un microbuz marfar s-au ciocnit pe traseul național R1 Ungheni – Chișinău, la ieșirea din municipiul Strășeni.


Video de la fața locului au fost expediate pe adresa redacției noastre de către un martor ocular. Din video, se observă că la fața locului a sosit, în scurt timp, un echipaj de poliție dar și o ambulanță.

Update 13.02.19 : Coliziunea s-a produs între trei autoturisme.

Asta după ce conducătorul auto în vârstă de 24 de ani s-a angajat într-o depășire periculoasă și s-a tamponat într-un microbuz, iar ulterior mașina acestuia a mai fost lovită de un alt autoturism care se deplasa regulamentar

Șoferul în vârstă de 24 de ani, originar din Grigoriopol fiind la volanul unui autoturism de model Volkswagen Passat, prealabil începerii deplasării și schimbării direcției de mers, nu s-a asigurat.  În rezultat s-a ciocnit cu un alt autoturism de model Ford Tranzit care se deplasa regulamentar. Din cauza condițiilor meteo, un alt autoturism de model Toyota care venea dinspre orașul Strășeni, nu a reușit să frâneze și s-a tamponat in autoturism de model Volkswagen Passat”, a comunicat Cristina Vicol, ofițer de presă al IGP pentru portalul Echipa.md

În momentul impactului, în primul autoturism se afla conducătorul auto și doi pasageri în vârstă de 21 de ani și respectiv 26 de ani. Atât șoferul, cât și cei doi pasageri au rămas blocați în mașini. La fața locului au intervenit o ambulanță, poliția și echipajele de descarcerare.

Inspectoratul Național de Patrulare urmează să investigheze cazul .



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns