Video // Un camion s-a răsturnat pe traseul R1 Ungheni – Chișinău

Un nou accident rutier cu implicarea unui camion pe traseul național R1 Ungheni – Chișinău.

Camionul vu remorcă de model „Mercedes Actros” transporta pietriș

Potrivit unui unghenean, abonat fidel al portalului NEWS.UNGHENI.ORG, un camionul a derapat pe traseul național R1 Ungheni – Chișinău, în apropiere de începutul centurii satului Pojarna și stației de cale ferată Bahmut.

Accidentul a avut loc în jurul orei 19:00, în perimetrul raionului Ungheni.

La acest subiect, ofițera de presă al Inspectoratului General al Poliției, responsabilă de raionul Ungheni, comunică următoarele:

„Bărbatul nu s-a asigurat cu conducerea volanului, a derapat de pe partea carosabilă și s-a răsturnat în cuveta dreaptă a direcției de deplasare. Urmare, a cauzat un prejudiciu material agentului economic la care era angajat”.

Imaginile au fost înregistrate în jurul orei 19:30 a zilei de astăzi, 9 aprilie 2021 și remise la adresa portalului NEWS.UNGHENI.ORG – info.ungheni@gmail.com.

Știrea este în curs de actualizare ….

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: