[VIDEO] Tragedie evitată la limită. Depășire periculoasă pe traseul R1 Ungheni – Chișinău

Un șofer de microbuz era cât pe ce să provoace un accident cumplit pe traseul național R1 Ungheni – Chișinău, în perimetrul raionului Călărași.

Potrivit Știri.md, manevra periculoasă a fost surprinsă video la 8 noiembrie 2023 în segmentul rutier dintre localitățile Pitușca și Rassvet.

Din imagini se vede cum șoferul de microbuz iese pe contrasens pentru a face o depășire în timp ce în fața acestuia se afla o altă mașină, care circula regulamentar.

Tragedia a fost evitată la limită doar datorită faptului că mijlocul de transport care se deplasa regulamentar a ieșit de pe carosabil pe acostament pentru a evita impactul”, a declarat martorul care a surprins video momentul.

În aceași ordine de idei, amintim că în ultima perioadă, pe teritoriul traseul național R1 Ungheni – Chișinău, în segmentale regiunii Ungheni (raioanele Ungheni și Călărași), au avut loc cel puțin 6 accidente rutiere grave:

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patron pe PATREON
Totodată, ne puteți urmări și pe TelegramYouTubeInstagram și TikTok.
Dar, nu uitați și de un like pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG.

3 trackback-uri / pingback-uri

  1. [VIDEO] Un autoturism s-a răsturnat pe traseul R1 Ungheni - Chișinău în apropiere de Pârlița - Știri din regiunea Ungheni
  2. Sinteza INSP pentru weekend: cca 1450 încălcări a RCR - Știri din regiunea Ungheni
  3. Sinteza INSP pentru weekend: cca 1800 încălcări a RCR - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns