Video // Tragedie auto evitată în ultima secundă. Cum o manevră periculoasă i-a salvat viața unui șofer

În ultima perioadă, datorită creșterii considerabile a numărului de autoturisme și ai posesorilor de permise de conducere, nu trece nici o zi fără să se petreacă vre-un grav accident rutier.

Un număr mare de accident au loc datorită vitezei excesive și al manevrelor periculoase. Uneori, însă o asemenea manevră te poate proteja de un „imbecil” care circulă cu viteză excesivă …. și încă pe contrasens.

O situație similara a fost înregistrată cu camera de bord pe traseul național M5 Cuciurgan – Chișinău – Bălți – Criva (Бетонка), în apropiere satul Chișcăreni.

Potrivit unui internaut, la 07 ianuarie 2021, aproximativ la ora 19.03, a reușit să evite un grav accident rutier datorită unei manevre periculoase și evitarea impactului, în ultimul moment, cu un automobil ce se deplasa cu viteză excesivă pe contrasens.

Totodată, autorul materialului video mai informează că cu părere de rău, infractorul rămâne neidentificat și poate apărea din nou pe traseu.

Mai multe detalii în materialul video, publicat de Nicolae Turcan în Accidente rutiere Republica Moldova:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns