Video // Tragedia de la Soroca. Momentul impactului celor trei camioane lângă Racovâț

În această după amiază, în spațiul public au fost publicate imaginile video filmate de o cameră de bord în care este surprins momentul impactului celor trei camioane lângă Racovăț, raionul Soroca.


Amintim că seara zilei de ieri, pe traseul național R6 Chișinău – Soroca, în apropierea joncțiunii rutiere cu drumul local pe direcția Racovăț, a avut loc un grav accident rutier cu implicarea a trei autocamione.

Vedeți și Foto, Video // Trei autocamioane s-au ciocnit violent la Soroca. O persoană a decedat și alta a fost traumatizată

Urmare a coliziunii frontale, o persoană a decedat și una a fost grav rănită.

Ambele camioane au fost cuprinse de flăcări, iar al treilea autocamion a fost proiectat în afara părții carosabile.

Conducătorul autocamionului de model DAF, care s-ar face vinovat de producerea coliziunii a decedat, blocat înăuntru, iar conducătorul camionului de model Volvo a fost scos de urgență de către un  echipaj al poliției de frontieră care se afla în apropriere și transportat la spital cu diverse traumatisme.

„Dă-i gaz că el și pe tine vrea să te întreacă”

Din înregistrarea video, se vede bine că două camioane au ieșit la depășirea unuia care circula regulamentar, iar cel din urmă tir, care a ieșit la depășire, nu a mai putut evita accidentul și s-a ciocnit de o altă mașină de tonaj mare care venea pe sensul opus.



Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns