Video // Taximetristul decedat în tragicul accident din Chișinău, petrecut pe ultimul drum de colegii de breaslă

La 19 mai 2020, comunitatea taximetriștilor l-au petrec pe ultimul drum pe fostul coleg, decedat urmare a tragicului accident din 17 mai 2020.Potrivit mai multor imagini video, zeci de autoturisme de taxi, s-au aranjat într-o coloană și au circulat pe mai multe străzi ale localității Stăuceni și al orașului Chișinău.

Colegii de breaslă s-au deplasează claxonând continuu, în memoria fostului colegului său.Amintim că urmare a tragicului accident rutier din centrul municipiului Chișinău, două persoane au decedat și 4 autoturisme au fost grav avariate.

Urmare a neglijenței regulilor circulației rutiere de către un tânăr și care se presupune că ar fi participat într-o cursă ilegală, un taximetrist și un angajat al Penitenciarului nr. 13 au decedat

Accidentul a avut loc în noaptea dintre 16 și 17 mai curent. Ulterior, pe rețelele de socializare au început a fi publicat mai multe materiale video cu privire la cursele auto ilegale care sunt organizate periodic în apropierea Aeroportului Internațional Chișinău.

Materialele video sunt culese de pe profilurile publice al mai multor tineri din Chișinău și demonstrează teoria curselor ilegale și că accidentul tragic ar fi fost de fapt o cursă ilegală pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt din Chișinău.

Vedeți și Foto, Video // Accident teribil în centrul mun. Chișinăului. Două persoane au decedat și patru mașini făcute zob

Și cel mai dureros este faptul că mai mulți internauți operează că miza acestei curse ar fi fost suma de 50 euro.

Din păcate, 2 persoane au decedat și 4 mașini au fost făcute zob.

Vedeți și Furioși și fără permise: Orhei Drift // 7 tineri au rămas fără permise pentru manevre periculoase

După tragedie, pa pagina de facebook Reforma poliției? Nu, n-am auzit, au început a fi publicat mai multe video-uri cu privire la aceste curse.

În continuare, Vă prezentăm unul dintre acestea:

Totodată, conducerea Inspectoratului Național pentru Securitate Publică al Inspectoratului General al Poliției a convocat mass-media într-un briefing de presă în care a vizat și subiectul curselor auto ilegale din municipiul Chișinău.Șeful Inspectoratului Național pentru Securitate Publică a comunicat că autoritățile s-au autosesizat pe marginea informațiilor cu privire la desfășurarea unor curse ilegale în municipiul Chișinău și că urmează a fi întreprinse măsuri urgente de contracarare.

„Au fost dispuse verificări de serviciu în acest sens, dacă se va dovedi că oamenii legii tolerează aceste acțiuni ilegale, nu intervin sau nu acționează corespunzător, vor fi sancționați până la eliberarea din funcție”a declarat Paiu.

Anterior, redacția Paranteze.md a publicat un material video care demonstrează că erau două automobile care s-au deplasat cu viteză prin centrul capitalei în acea noapte, alimentând teoria că ar fi fost vorba de curs ilegală.

Vedeți și Dovadă video că accidentul tragic din weekend ar fi fost o cursă ilegală cu participarea a două automobile

Amintim că în acest weekend, 2 persoane au decedat urmare a unui accident rutier grav la intersecția bulevardului Ștefan cel Mare și strada Ismail din municipul Chișinău.Un automobil de model „Audi”, condus de un tânăr de ani 27 ani, cu o pasageră la bord, deplasându-se pe bd.Ștefan cel Mare s-a ciocnit cu un automobil „Toyota”, condus de un bărbat de 39 de ani, care se deplasa pe str. Ismail.

Mai multe detalii în articolul Foto, Video // Accident teribil în centrul mun. Chișinăului. Două persoane au decedat și patru mașini făcute zob

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREONOne thought on “Video // Taximetristul decedat în tragicul accident din Chișinău, petrecut pe ultimul drum de colegii de breaslă

%d blogeri au apreciat: