Video // Taximetrist surprins pe contrasens în sensul giratoriu de la intersecția Calea Ieșilor cu drumurile naționale M1 și R1

Nici o zi fără întâmplări stranii în traficul rutier din Republica Moldova.

De această dată, un tânăr a surprins cu camera de bord din automobilul personal cum un taximetrist circulă pe contrasens în sensul giratoriu de la intersecția străzilor Calea Ieșilor și șoseaua Balcani cu drumurile naționale M1 Chișinău – Leușeni și R1 Ungheni – Chișinău, cunoscut în popor ca cercul „Catalan”.

Potrivit lui Victor Bodrug, autorul materialului video, incidentul prin care este încălcat grav Regulamentul Circulației Rutiere a avut loc în după-amiaza primei zile a noului an, 2021.

Totodată, tânărul se arată extrem de indignat despre faptul cum conducătorul mașinii ce prestează servicii de transport pasageri și-a luat permisul, dacă își permite asemenea încălcare gravă a RCR.

Pentru a vă convinge de cele relatate supra, Vă propunem să vizualizați materialul video:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns