Video // Șoferi în stare de ebrietate avansată depistați de INP la Ungheni, Chișinău și Criuleni

Cel puțin 5 conducători auto în stare de ebrietate avansată au fost depistați în acestă dimineață de către ofițerii Inspectoratului Național de Patrulare al IGP. În conformitate cu comunicatul INP, unul a fost depistat la Criuleni având 1,07 mg/l în aerul expirat, altul – 0,86 mg/l, iar doi șoferi de la Ungheni – 0.77mg/l și 0,58mg/l.



Potrivit aceași surse, în această dimineață, pe bd. Dimitrie Cantemir din municipiul Chișinău, inspectorii de patrulare au stopat șoferul unui automobil de marcă Lexus. La volanul acestuia se afla un bărbat de 32 de ani, vizibil în stare de ebrietate avansată. Ofițerii de patrulare au solicitat să prezinte actele, el însă s-a așezat pe bancheta pasagerului și s-a încuiat în mașină. Acesta avea un comportament neadecvat și nu dorea să se supună cerințelor legale ale polițiștilor de patrulare. 

După mai multe atenționări, ofițerii INP au intervenit pentru a stopa acțiunile ilegale ale individului, la fața locului fiind solicitată și grupa operativă a IP Rîșcani. Conducătorul auto a refuzat să treacă testul alcoolscopic, fiind condus la inspectoratul de poliție pentru documentare și stabilirea tuturor circumstanțelor.

În acelaș context, Inspectoratului Național de Patrulare mai informează că în acest weekend, au înlăturat de la volanul mașinii peste 60 de conducători auto în stare de ebrietate.

Toți acești șoferi, dacă nu erau stopați de INP, își continuau drumul până la primul obstacol; iar acesta putea fi un copac, o altă mașină, tu sau familia ta.



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns