Video // O femeie din Ungheni a furat de la o bătrânică 15 000 de lei

O femeie în vârstă de 44 de ani, originară dintr-o localitate din r. Ungheni, a fost reținută de ofițerii Secției investigare infracțiuni a Inspectoratului Botanica, fiind suspectată de furtul unui portmoneu.

Aceasta nu este la prima abatere, fiind judecată pentru infracțiuni analogice și circulația ilegală a drogurilor.

Cazul a avut loc la data de 16 iulie, polițiștii fiind sesizați de o femeie de 83 ani, comunicând că a fost deposedată de portmoneul în care se aflau mijloace bănești.  

La fața locului, victima a comunicat forțelor de ordine că în timp ce ieșea din oficiul poștal, unde a primit pensia pentru două luni de zile, de ea s-a apropiat o femeie care s-a oferit să o însoțească până acasă.

A furat de la o bătrânică 15 000 de lei

Ulterior,  acestea au mers la cumpărături după care suspecta a însoțit bătrânica  până acasă. 

În domiciliul, victima a depistat lipsa portmoneului în care se afla suma de 15 455 de lei.

Ca urmare a acțiunilor întreprinse de polițiști, suspecta a fost reținută și escortată la inspectorat, unde în cadrul audierilor aceasta și-a recunoscut vina.

Aceasta  este cercetată penal pentru furt,  iar pentru fapta comisă  riscă amendă în mărime de până la 67 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore, sau închisoare de până la 4 ani.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns