Video // Noi imagini de la celebra întâlnire cu „culiocul”, făcute publice de parlamentarii Reniță și Carp

Parlamentarii neafiliați Iurie Reniță și Lilian Carp au organizat o conferință de presă în incinta Parlamentului Republicii Moldova unde au prezentat noi imagini video de la celebra întrevedere dintre doi politicieni în care a apărut pentru prima dată „culiocul cu calendar”.



Potrivit unor declarații anterioare ale deputatului Iurie Reniță, în celebrul pachet cu calendar, cunoscut în popor ca „culioc”, s-ar fi aflat mită.

„Aceste materiale se află la procuratura, la fel ca și celelalte materiale unde Procurorul General îi trimite „priveturi„ lui Slavic. Procuratura Generală urmează să se autosesizeze și să scoată de la naftalină acel stick de 16 gb în care au fost transmise filmările și să studieze articolul de trădare de patrie din partea lui Igor Dodon.

Astăzi noi avem proba. Un șef de stat face rapoarte politice despre situația din Republica Moldova. Procuratura, dar și Serviciul de Informații Securitate este obligat să se autosesizeze”, a declarat parlamentarul Lilian Carp.

La finalul conferinței de presă, deputatul neafiliat ales pe listele blocului ACUM, Iurie Reniță, a precizat că a primit imaginile video prin intermediul poștei electronice.

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns