Video // Momentul reținerii șoferului cu alcoolism de 1.40 ml/l la Ungheni

În această dimineață, ofițerii de patrulare ai plutonului INSP Ungheni – Nisporeni, au reținut un conducător auto în stare avansată de alcoolemie la volan.

Șoferul Unghenean a fost reținut la intersecția străzilor Decebal cu Ciprian Porumbescu din municipiul Ungheni.

Bărbatul în vârstă de 44 de ani este depistat deja a 4 oară în stare de ebrietate la volan

Vedeți articolul inițial Antirecord la Ungheni. INSP a stopat un șofer cu gradul de alcoolemie 1.40 mg/l

Potrivit sursei noastre din cadrul plutonului INSP Ungheni, acest caz reprezintă un record negativ pentru municipiul și raionul Ungheni, fiind cel mai înalt grad de alcoolemie depistat în anul 2021 la vre-un conducător auto aflat în circulație pe drumurile publice.

Fiind testat la consumul de alcool, aparatul Drager a arătat o cantitate de 1.40 mg/l de vapori de alcool în aerul expirat.

Acest lucru constituie echivalentul a 2 litri de țuică / rachiu sau divin consumat instantaneu.

În acest caz, Ungheneanul riscă anularea permisului de conducere în baza art.264/1 alin (1) al Codului Penal al Republicii Moldova

Urmare, sursa ne-a prezentat și un material video în care este filmat momentul reținerii conducătorului auto, aflat în stare avansată de alcoolemie la volanul unui mijloc de transport.

Din motive etice, redacția NEWS.UNGHENI.ORG a blurat materialul video și a modificat vocea atunci când este pronunțat numele și familia conducătorului auto vizat.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: