Video // Martor al tragediei din apropiere de Todirești: Şoferul, în stare avansată de ebrietate, ar fi sărit din maşină

Urmare a tragicului accident rutier de pe traseul R17 Fălești – Pârlița – R1, în apropiere de satul Todirești, două tinere au murit, iar alți trei tineri au ajuns la spital, după ce un Volkswagen Golf s-a izbit violent într-un stâlp.

Tragedia a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 02:05

Citește și Foto // Accident tragic în Todirești. Două tinere au murit și trei tineri au ajuns la spital după ce s-au izbit violent într-un stâlp

După acordarea ajutorului medical corespunzător, ofițerii Inspectoratului de Poliție Ungheni l-au reţinut pentru 72 de ore pentru conducătorul auto vinovat de tragedie.

Potrivit televiziunii Publika TV, unul din tineri aflați în autotursim, a povestit în exclusivitate cum a avut loc tragedia.

Tânărul în vârstă de 27 de ani susţine că el, alături de şofer, încă un băiat şi cele două fete au fost la discotecă, iar ulterior s-au oprit la o staţie peco pentru a servi o cafea.

Unul din tineri i-ar fi propus şoferului să urce o altă persoană la volan, pentru că era în stare de ebrietate avansată, dar acesta a insistat să urce el la volan.

Medicii susţin că şoferul şi unul din pasageri au fost deja externaţi, iar în spital mai rămâne o victimă, care a suferit traumatisme uşoare.

Au fost aduşi de către serviciul de Asistenţă medicală Urgenţă trei pacienţi, cu anul naşterii cuprinse între 1992 – 1996 cu politraumatism în urma accidentului rutier.

Din toţi trei, doar un pacient a necesitat internare în secţia somatică, în secţia chirurgie”, a comunicat Marina Podorochin, vicedirector al Spitalului raional Ungheni

Potrivit oamenilor legii, şoferul care a provocat accidentul are 25 de ani şi era în stare de ebrietate, la volan. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă o pedeapsă cu închisoare de cel puțin 7 ani.

Citește și Accidentul tragic din Todirești. Ce spun sătenii din Țighira despre tinerii implicați în accident

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și TikTok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns