Video // Focuri de armă în sectorul Ciocana al mun. Chișinău

UPDATE (2.07.21, 09:00): Cu referire la informația apărută în mass media (jurnal.md) că acest caz are vreo tangență cu sediul PSRM, Poliția Republicii Moldova precizează că informația nu este veridică. Nu a avut loc nicio altercație, iar locația unde se află sediul și cazul dat este o coincidență.

Bărbatul de 28 de ani care a sustras geanta este anterior judecat și se află la evidență ca și consumator de droguri.

Acesta a mers la niște prieteni care îl așteptau în curtea unui bloc și, distrându-se, a tras 3 focuri de armă în plan vertical. Nicio persoană nu a fost rănită.

UPDATE (02.07.21, 07:40): Tânăr care a tras câteva focuri de armă pe o stradă din sectorul Ciocana ar fi furat pistolul unui angajat al Brigăzii de Poliției cu Destinație Specială „Fulger”

Potrivit Deschide.MD, focurile de armă au fost efectuate de un tânăr de 27 de ani.

Acesta ar fi furat pe ascuns geanta angajatului BPDS FULGER, în care se aflau actele, legitimația de serviciu, dar și arma personală de model Glock 19 și a fugit într-o direcție necunoscută.

Angajatul BPDS FULGER, care se afla în afara orelor de serviciu, a alertat imedia poliția despre acest caz.

Ulterior, peste aproximativ o oră de la producerea incidentului, făptașul a fost reținut pe strada Petru Zadnipru, după ce ar fi tras mai multe focuri de armă în aer.

Tânărul a fost reținut pentru 72 de ore.

Știrea Inițială (01.07.21, 21:50): Trei echipaje de poliție au intervenit în această seară pentru a aplana un conflict iscat între mai multe persoane la Ciocana.

Potrivit Jurnal.md, conflictul s-a produs în jurul orei 21.45, pe strada Petru Zadnipru din capitală, în apropierea sediului PSRM.

„Chiar în fața sediului Partidului Socialiștilor s-au luat la harță, și în urma neînțelegerilor au fost trase focuri de armă. Sunt persoane rănite. Au intervenit 3 echipaje de poliție”

jurnal.md

Sursa precizează că ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, nu a fost de găsit la telefon pentru a ne oferi informații despre acest caz.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, ne puteți urmări și pe canalele noastre de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns