VIDEO // Dublu omor de Paștele Blajinilor la Sângerei. Un bărbat și-a ucis părinții și a fugit cu cuțitul în parc

Doi bătrâni, de 78 și 79 de ani, au fost omorâți azi-dimineață la Sângerei, prezumptiv de către unul dintre propriii copii, de 48 de ani, asupra căruia poliția a găsit ulterior peste 15 mii de euro și un cuțit. Spre a-l mobiliza, dat fiind că era extrem de agresiv, oamenii legii au folosit un spray lacrimogen, comunică Deschide.md



Cadavrele celor doi soți de 78 și 79 de ani, au fost depistate de către fiul mai mare al acestora care a și chemat poliția. Medicii legiști au depistat pe suprafața cadavrelor mai multe tăieturi pe mâini, dar și urme de lovituri în cap.

Ulterior s-a stabilit că suspectul ar fi chiar fiul lor, în vârstă de 48 de ani, care locuia împreună cu victimele. După ce a săvârșit infracțiunea acesta a plecat într-o direcție necunoscută.

Mariana Bețivu, ofițerul de presă al IGP, a declarat pentru Deschide.md că, polițiștii au întreprins acțiuni pentru a fi reținut suspectul, iar la scurt timp l-au găsit într-un parc din centrul orașului.

„Bărbatul a fost găsit în parcul central din orașul Sângerei, cu un cuțit în mână și era foarte agresiv. Pentru a-l reține au fost implicați mai mulți polițiști care au fost nevoiți să folosească spray-ul lacrimogen. Astfel, suspectul a fost mobilizat și reținut.

Asupra acestuia, oamenii legii au depistat cuțitul cu care și-ar fi omorât părinții, dar și mijloace bănești: 15700 de euro, 690 de dolari și circa 2200 de lei”, a menționat Bețivu.

Bețivu a ținut să menționeze că, bărbatul este reținut pentru 72 de ore și își recunoaște vina.

„Acesta este foarte agresiv și se încurcă în declarații când este întrebat despre motivul crimei”, ne-a mai spus purtătorul de cuvânt al IGP.

În acest caz a fost inițiată o cauză penala pentru omor. Suspectul riscă ani grei de pușcărie.




Înregistrare video, recepționată de redacția Deschide.md în care se vede cum mai mulți polițiști îl escortează prin parcul din centrul orașului Sângerei pe bărbatul care și-ar fi ucis cu sânge rece părinții.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns