Video // „Discoteca se amână”. Intervenția Poliției la o Discotecă din Criuleni

Inspectoratul General al Poliției atenționează că în contextul măsurilor de verificare a respectării restricțiilor impuse de Comisia Națională Extraordinară de Sănătatea Publică, orice „Discotecă se amână”!

În perioada 7 – 8 ianuarie curent, colaboratorii Inspectoratului de Poliție Criuleni au supus verificărilor mai multe localuri a căror activitate este permisă până la ora 22:00 pe întreg teritoriul raionului Criuleni.

Necătând la restricțiile prevăzute pe perioada pandemică, unii administratori, sistematic și abuziv încalcă prevederile legislației.

Astfel, în noaptea de 7 spre 8 ianuarie, în jurul orei 02:30, un local din orașul Criuleni, în pofida faptului că anterior proprietarul a fost atenționat și sancționat de către angajații poliției în temeiul art. 76′ Cod Contravențional al RM, a fost depistat din nou activând.

La atenționările repetate făcute de către polițiști proprietarul a declarat că va ignora în continuare restricțiile impuse de către autorități.

Pentru încălcările înregistrate, pe numele acestuia, a fost pornit un proces contravențional în baza art. 76′ Cod Contravențional al RM.

Inspectoratul de General al Poliției atenționează că se vor continua măsurile de verificare pe întreg teritoriul pentru a nu fi admise astfel de încălcării.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: