Video // „De ce la Ungheni se poate, dar la Soroca nu?”. Impresiile jurnalistului Vadim Șterbate despre Parcul Central din municipiul Ungheni

„De ce la Ungheni se poate, dar la Soroca nu?”

Așa începe descrierea materialului video realizat în Parcul Central din municipiul Ungheni, Vadim Șterbate, reporter la ziarul „Observatorul de Nord” din municipiul Soroca și unul dintre cei mai activi jurnaliști din zona de nord a Republicii Moldova.Dânsul mai notează:

„Nu avem piatră de Cosăuți să continuăm tabăra de sculptură? Nu avem parteneriate cu municipii din România cu care să putem realiza lucruri frumoase şi utile (cu audieri publice reale şi transparență totală)?

De ce ne mulțumim cu terenurile de joacă instalate în timpul campaniei electorale din 2015 şi 2019 şi uităm de celelalte în care s-a investit anterior?

Chiar nu merităm să avem un astfel de parc ca la Ungheni???!!!”

Urmare a finisării micii excursii prin Parcul Central, reabilitat prin suportul direct al Primăriei municipiului Cluj și o mică parte a Unghenenilor, prin intermediul unei străngeri de fonduri, jurnalistul conchide:

SOROCA e frumoasă prin ce a făurit natura şi strămoşii, dar nu este de ajuns. Trebuie să punem şi NOI umărul…

Ca dovadă la cele postate de Vadim Șterbate, autorul a publicat și de o înregistrare video:

2 comentarii la „Video // „De ce la Ungheni se poate, dar la Soroca nu?”. Impresiile jurnalistului Vadim Șterbate despre Parcul Central din municipiul Ungheni

%d blogeri au apreciat: