Video // Conducătorul unui BMW de 22 de ani, amendat de INSP pentru „circulație neadecvată”

Inspectoratul General al Poliției a fost sesizat despre faptul că un autovehicul de marcă BMW încalcă regulile de circulație rutieră și expune pericolului participanții la trafic.

Ofițerii Inspectoratului național de securitate publică al IGP au înregistrat cazul și au demarat procedura de identificare și sancționare a conducătorului auto.



Șoferul s-a dovedit a fi un tânăr de 22 de ani din Chișinău, iar pentru încălcarea comisă a fost sancționat cu 1500 de lei și 3 puncte de penalizare.

Materialul video în care este înregistrat materialul video a fost publicat inițial cu titlul „Iată așa se merge prin Chișinău” pe pagina asociației obștești Stop Ham

Conducerea Inspectoratului General al Poliției îndeamnă cetățenii să colaboreze cu organele de drept, pentru a spori siguranța din trafic.

În cazul în care ați observat conducători auto care încalcă Regulamentul Circulației Rutiere sau prezintă un pericol pentru participanții la trafic anunțați cel mai apropiat echipaj de poliție sau formați numărul unic 112. Reiterăm că nu tolerăm pericolul de pe șosele și încălcarea legii.

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns