Video // Camion surprins pe contrasens în sensul giratoriu de la intersecția Calea Ieșilor cu drumurile naționale M1 și R1

Nici o zi fără întâmplări stranii în traficul rutier din Republica Moldova.

De această dată, un tânăr a surprins cu camera de bord din automobilul personal cum un autocamion circulă pe contrasens în sensul giratoriu de la intersecția străzilor Calea Ieșilor și șoseaua Balcani cu drumurile naționale M1 Chișinău – Leușeni și R1 Ungheni – Chișinău, cunoscut în popor ca cercul „Catalan”.

Imaginile video au fost remise la redacția News.Ungheni.org (info.ungheni@gmail.com) de către un martor ocular. Potrivit sursei, imaginile video au fost publicat într-un grup privat al comunității automobiliștilor din Poarta de Vest iar acest incident constituie o încălcare gravă a Regulamentului Circulației Rutiere.

Imaginile video au fost filmate astăzi, 5 aprilie 2021.

Totodată, persoana care a remis imaginile video se arată extrem de indignat despre faptul cum conducătorul autocamionului și-a primit permisul de conducere, dacă își permite asemenea încălcare gravă a RCR.

Vedeți un material similar înregistrat la începutul anului 2021 și cel mai interesant – este înregistrat în acelaș loc: Video // Taximetrist surprins pe contrasens în sensul giratoriu de la intersecția Calea Ieșilor cu drumurile naționale M1 și R1

Pentru a vă convinge de cele relatate supra, Vă propunem să vizualizați materialul video:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns