Video // Accident la intrare în mun. Ungheni. Potrivit unui martor ocular, un biciclist a decedat

UPDATE: La primele ore ale dimineții, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Ungheni au comunicat că nu este vorba de un accident rutier.

Potrivit oamenilor legii, un angajat al unei instituții publice din municipiul Ungheni, a decedat urmare a unui accidentul vascular cerebral (ictus cerebral).

Veniți la fața locului, ofițerii IP Ungheni au constat decesul bărbatului.

Totodată, mijlocul de transport – bicicleta, nu prezenta careva semne că ar fi fost lovită de vre-un alt mijloc de transport



La acelaș subiect, postul de televiziune Publika TV comunică că victima ar fi un bărbat de 62 de ani din municipiul Ungheni care a fost găsit fără suflare pe marginea traseului național R1 Ungheni – Chișinău.

Sursa comunică că bărbatul se întorcea de la serviciu cu bicicleta și la un moment dat ar fi căzut jos.

Veniți la fața locului, medicii au constatat că persoana era decedată.

Totodată, decesul bărbatului rămâne a fi învăluit în mister, examinându-se și versiunea unui accident rutier.

sursa: Publika TV

Știrea inițială: Un accident ar fi avut loc cu câteva clipe în urmă pe traseul național R1 Ungheni – Chișinău, la intrare în municipiul Ungheni din direcția capitalei.

Potrivit unui material video remis la adresa News.Ungheni.org de către martor ocular, accidentul  a avut loc în perimetrul dintre Cheia orașului și trecerea peste calea ferată Ungheni – Bălți.



Totodată, martorul ocular a mai comunicat că urmare a „coliziunii”, ar fi decedat un biciclistul (informație comunicată doar de către martorul ocular, ulterior infirmată de către reprezentanții Inspectoratului de Poliție Ungheni).

Potrivit materialului video, la fața locului au sosit două echipaje ale Inspectoratului de Poliție Ungheni și un echipaj SAMU Ungheni

Video de la fața locului:

După ce am publicat articolul, un alt abonat al portalului nostru a remis un material video despre acest caz.

Amintim că această noapte, 2 persoane au decedat urmare a unui accident rutier grav la intersecția bulevardului Ștefan cel Mare și strada Ismail din municipul Chișinău.

Un automobil de model „Audi”, condus de un tânăr de ani 27 ani, cu o pasageră la bord, deplasându-se pe bd.Ștefan cel Mare s-a ciocnit cu un automobil „Toyota”, condus de un bărbat de 39 de ani, care se deplasa pe str. Ismail.

Mai multe detalii în articolul Foto, Video // Accident teribil în centrul mun. Chișinăului. Două persoane au decedat și patru mașini făcute zob

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns