Video +18 // O minoră din Săseni, raionul Călărași, a fost bătută crunt pentru că ar fi furat o pereche de adidași. Poliția s-a autosesizat

În legătură cu imaginile video cu impact emoțional apărute pe rețelele de socializare, în care o femeie este victimă a violenței fizice, vă informăm că Inspectoratul General al Poliției s-a autosesizat.

Potrivit informațiilor preliminare, s-a stabilit că totul ar fi avut loc într-o localitate din raionul Călărași, iar cazul este înregistrat.



Victima ar fi o minoră, iar agresorul este un tânăr cu vârsta aproximativă de 20 de ani.

La moment se întreprind măsurile de rigoare pentru stabilirea locului aflării acestora.

Astfel, minora v-a primi în cel mai apropiat timp consiliere psihologică. Totodată aceasta urmează să fie supusă examinării medico-legale în vederea stabilirii gravității leziunilor corporale, iar presupusul agresor v-a fi tras la răspundere în conformitate cu legislația în vigoare.

Ofițerul de presă al Poliției, că oamenii legii s-au autosesizat și au întreprins măsurile de rigoare.

„Preliminar s-a stabilit că totul ar fi avut loc în localitatea Săseni, din raionul Călărași. Victima este o minoră în vârstă de aproximativ 15 ani, iar agresorul este un tânăr de 20 de ani.

Acum se întreprind măsurile de rigoare pentru a stabili locul aflării acestora. La moment se întreprind măsurile de rigoare pentru stabilirea locului aflării acestora.

Astfel, minora v-a primi în cel mai apropiat timp consiliere psihologică. Totodată aceasta urmează să fie supusă examinării medico-legale în vederea stabilirii gravității leziunilor corporale, iar presupusul agresor v-a fi tras la răspundere în conformitate cu legislația în vigoare”

Inspectoratul General al Poliției încurajează martorii unor astfel de cazuri să colaboreze cu Poliția prin depunerea unei sesizări la cel mai apropiat sector al poliției prin prezentarea probelor cu privire la săvârșirea faptei ilicite organului de urmărire penală sau să apeleze de urgență 112, în vederea întreprinderii de către polițiști a măsurilor operative de identificare și sancționare a suspecților, precum și protecție a victimelor.



Reiterăm, distribuirea materialelor video în care se prezintă scene de violență, limbaj necenzurat sau comportament agresiv constituie informații cu impact negativ, care afectează copiii și adulții deopotrivă.

sursa video: Facebook / Chișinău Fail

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns