Verificări inopinate la sectoarele subordonate Direcției regionale VEST

Sectoare ale Poliției de Frontieră din regiunea de vest a țării au fost inspectate de către generalul-maior Petru Corduneanu și șeful Direcției regionale Vest, Vasile Banaru.

Echiparea corespunzătoare a efectivului și gestionarea eficientă a activităților de supraveghere și control al trecerii frontierei de stat, au fost verificate foarte atent și minuțios. 

Pe segmentul verde al frontierei, ca urmare a verificării patrulelor aflate în misiune de serviciu, conducerea IGPF a cerut seriozitate și folosirea la maxim a tehnicii din dotare. „Să vă asigurați de buna funcționalitate a acesteia și aplicați în activitate informații bazate pe analiza de risc. Dorim rezultate în munca voastră.” a menționat generalul-maior Corduneanu. 

Totodată, în cadrul verificărilor s-a reiterat necesitatea aducerii în ordine a simbolisticii frontierei de stat (stâlpii de frontieră și drapelele de stat) , inclusiv panourile informative pentru cetățeni –  să fie curate, cu informații utile și clare.

La finalul vizitelor, efectivului din subordine li s-a reamintit despre importanța respectării măsurilor de protecție individuală și a celor apropiați, în contextul stării epidemice din țară. 

Galerie foto:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns