Vasile Banaru – nou șef al Direcției regională Vest a IGPF

Astăzi, 20 ianuarie 2021, Petru Corduneanu noul șef (interimar) al Inspectoratului General al Poliției e Frontieră, a efectuat o vizită de lucru în municipiul Ungheni.

Prima vizită de lucru în calitate de șef interimar al Poliției de Frontieră a avut loc la Direcția regională Vest.

În cadrul ședinței, șeful interimar al instituției de frontieră l-a prezentat efectivului pe noul șef al Direcției, domnul Banaru Vasile, după care a făcut cunoștință cu factorii de decizie ai subdiviziunii și cu activitatea acesteia.

Printre subiectele abordate, șeful interimar al Poliției de Frontieră a insistat pe îndeplinirea atribuțiilor de serviciu la cel mai înalt nivel, informează printr-un comunicat IGPF

La fel, menținerea unui climat de muncă ce favorizează performanțele profesionale, comunicarea eficientă și colaborarea pe domeniile de bază pentru a preveni, pe cât posibil, incidentele neprevăzute care ar compromite capacitățile polițiștilor de frontieră.

Mai mult, a dat asigurări de disponibilitatea implicării în calitate de șef al instituției pentru siguranța angajaților, încrederea călătorilor și contracararea infracționalității transfrontaliere.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

1 trackback / pingback

  1. Deschide.md // Oleg Bucătaru - noul șef al Inspectoratului Național de Investigații - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns