Vameșii din PTF Sculeni au depistat peste 17 000 de țigarete în rezervorul unei Toyota Land Cruiser Prado

Funcționarii vamali de la Sculeni au depistat peste 17 000 de țigarete cu timbre de acciz ale Republicii Moldova, tăinuite în rezervorul unui automobil de model Toyota Land Cruiser Prado.

Cazul a fost înregistrat la ieșire din țară.  În cadrul controlului de specialitate, vameșii au redirecționat autoturismul spre scanare.



Analizând imaginile, angajații Serviciului Vamal au observat niște obiecte suspecte în rezervorul pentru combustibil al mijlocului de transport.

Astfel, a fost luată decizia demontării locului special amenajat din interiorul autoturismului, din care au fost extrase 17 160 țigarete de diverse mărci.

Potrivit informațiilor preliminare, conducătorul auto, un conațional în vârstă de 38 de ani, intenționa să comercializeze produsele pe piața neagră din Uniunea Europeană.

Ca urmare, țigaretele și mijlocul de transport au fost ridicate în vederea confiscării, iar cercetările continuă pentru elucidarea tuturor circumstanțelor și aplicarea sancțiunilor prevăzute de legislația în vigoare.

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns