Unghenenii sunt invitați la cea de-a 4-a ediție a Campionatului JCI la Ping-Pong

UPDATE: Comunitatea tinerilor JCI Ungheni informează despre modificarea datei evenimentului. Urmare, campionatul JCI la Ping-Pong, va avea loc vineri, 29 ianuarie 2021, ora 17:30.

„Stimați membri și simpatizanți, sperăm că de aceasta dată nu v-ați planificat strict timpul pentru sfârșitul săptămânii. Avem mici schimbări în program pentru Campionatul de Ping Pong.

L-am transferat pentru vineri, 29 Ianuarie. Ne cerem scuze de incomoditate și vă așteptăm vineri la aceeași oră.”

Știrea inițială: La 28 ianuarie curent, tinerii antreprenori și activiști civici ai asociației Junior Chamber International Ungheni (JCI Ungheni), organizează un nou eveniment sportiv pentru locuitorii municipiului și raionului Ungheni – ediția a IV-a a Campionatului de Ping Pong (tenis de masă) al JCI Ungheni.

Prieteni, vă invităm cu drag la cea de-a 4-a ediție a Campionatului JCI la Ping-Pong! Pregătiți paletele!

Potrivit unui anunț al tinerilor din JCI Ungheni, campionatul se va desfășura în două etape: una pentru profesioniști și cealaltă pentru amatori!

Campionatul de Ping Pong (tenis de masă) va avea loc începând cu ora 17:30 în incinta Palatului de Cultură din municipiul Ungheni

După evenimentul public, organizat de una dintre cele mai active comunități din municipiul și raionul Ungheni, conform tradiției, cei mai buni sportivi vor fi premiați.

Tinerii Vă așteptă joi, 28 ianuarie 2021, ora 17:30, Palatul de Cultură.

Amintim că tinerii din cadrul JCI Ungheni reprezintă una dintre cele mai active comunități din municipiul și raionul Ungheni, cât și din întregul teritoriu controlat al Republicii Moldova.

În acest context, pentru confirmarea celor exprimate supra, redacția News.Ungheni.org vă propune să accesați mai multe articole ce conțin informații cu privire la acțiunile / campaniile realizate cu succes de către Ungheneni (JCI Ungheni) pentru Ungheneni:

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: