Ungheneanca Natalia Munteanu – cel mai bun portar al fotbalului feminin din Belarus

Ungheneanca Natalia Munteanu oferă un nou motiv de mândrie pentru sportul Unghenean.

Natalia Munteanu – Cel mai bun portar al Campionatului de fotbal 2020 al Republicii Belarus

Potrivit paginii Женские лица молдавского футбола, Ungheneanca noastră, Natalia Munteanu, căpitanul naționalei de fotbal feminin al Republicii Moldova, a cucerit titlul de „Cel mai bun portar al Campionatului de fotbal 2020 al Republicii Belarus”

Potrivit sursei, acest titlu se datorează efortul major și continuu depus de fotbalista noastră, originară din Poarta de Vest a Republicii Moldova – municipiul Ungheni.

Anterior, Ungheneanca Natalia Munteanu a cucerit mai multe titluri și a devenit una dintre cele mai cotate fotbaliste originare din Republica Moldova, da că nu chiar și ce mai bună.

Amintim că la începutul lunii octombrie curent, Natalia a devenit și campioana a Republicii Belarus cu echipa Dinamo-BGUFC Minsk.

Ungheneanca a fost cea mai bună jucătoare de pe teren, reușind să marcheze din penalty și să pareze alte câteva lovituri de departajare, informează FMF.

Totodată, Ungheneanca Natalia Munteanu – Portarul Naționalei feminine și a clubului Dinamo Minsk a fost singura fotbalistă, care a jucat fotbal într-un campionat național pe timp de pandemie COVID-19.

Într-un editorial realizat de Federația Moldovenească de Fotbal, Natalia Munteanu a primit titlul de „Chilaver de Moldova”.

Natalia Munteanu are 27 de ani. S-a născut și a crescut în municipiul Ungheni și tot aici a făcut primii pașii în Sportul Regal.

Natalia este la a treia echipă din Belarus, după ce anterior a mai jucat 5 ani la Dnepr Mogilev și Neman Grodno.

Cu Dnepr ea a câștigat de două ori medaliile de bronz a campionatului din Belarus.

Vedeți mai multe articole despre Ungheneanca Natalia Munteanu:

Galerie Foto cu Ungheneanca noastră

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe Telegram,  YouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

5 trackback-uri / pingback-uri

  1. Ungheneanca Natalia Munteanu - Portarul anului 2021 în Belarus - Știri din regiunea Ungheni
  2. Gala Fotbalului Moldovenesc: Ungheneanca Natalia Munteanu - Cea mai bună jucătoare al anului 2019 - Știri din regiunea Ungheni
  3. Ungheneanca Natalia Munteanu - cea mai bună fotbalistă din Moldova - Știri din regiunea Ungheni
  4. Fotbal feminin: Interviu FMF cu căpitanul Naționalei - ungheneanca Natalia Munteanu - Știri din regiunea Ungheni
  5. [FOTO] Gala fotbalului UNGHENEAN 2023 - Știri din regiunea Ungheni

Lasă un răspuns