Un ucrainean a fost depistat cu permis de conducere falsificat în PTF Cahul

Un cetățean al Ucrainei riscă riscă să fie documentat penal pe faptul deținerii a unui permis de conducere falsificat.

Deși bărbatul afirmă că în Europa a fost oprit de poliție și la prezentarea acestui document nu a avut probleme, totuși polițiștii de frontieră l-au informat despre prezența indicilor clari de falsificare. 

Incidentul a avut loc în după amiaza zilei de ieri, 23 iulie, în punctul de trecere a frontierei Cahul.

Pe sensul de ieșire din țară s-a prezentat în calitate de pasager al unei mașini de ocazii, cetățeanul Ucranei în vârstă de 19 ani.

Conform analizei de risc, polițiștii de frontieră l-au supus controlului de nivelul II, ceea ce presupune o verificare suplimentară.

Ca rezultat, în portmoneul personal a fost depistat un permis de conducere, care ar fi eliberat de autoritățile cehe.  

Verificarea amănunțită cu ajutorul tehnicii din dotare s-a constatat că acesta este falsificat. 

La audieri, cetățeanul a comunicat că pe internet a identificat o persoană care contra sumei de 300 de euro și-a perfectat un permis de conducere european.

Documentul falsificat a fost ridicat și transmis spre expertiză, iar polițiștii de frontieră din Direcția regională SUD continuă cercetărilor sub toate aspectele legale.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns