Un taximetrist din mun. Ungheni în stare extrem de gravă după ce a fost bătut de 3 indivizi beți

Știrea pe scurt: În seara zilei de ieri, un taximetrist din Ungheni a fost atacata violent de 3 indivizi beți, fără scrupule. În ajutor i-a sărit un alt coleg de breaslă. Ulterior, a intervenit în forță grupa de reacționare operativă a Inspectoratului de Poliție Ungheni. Taximetristul Anatolie care a sărit în ajutor a fost internat în secția reanimare la Spitalul raional Ungheni. Anatolie este în stare gravă.

Cei 3 indivizi beți au fost reținuți în strictă conformitate cu prevederile art. 165-166 Cod procedură penală și s-a stabilit că ei au fost judecați anterior pentru diverse infracțiuni de furt, droguri, huliganism și vătămări corporale grave.

Știrea pe lung: La 16 decembrie curent, aproximativ în jurul orelor 23:00, trei indivizi în stare de ebrietate au atacat violent un taximetrist. Motivul – conducătorul ar fi refuzat să îi transporte în localitatea Florești din raionul Ungheni pentru că recepționase deja o altă comandă.

Incidentul a avut loc la intersecția străzilor Ciurești cu Ștefan cel Mare din mun. Ungheni.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Ungheni, cei trei indivizi, F.L, a.n. 2003, domiciliat în satul Cornești, împreună cu T.V a.n. 2001 și minorul R.I., a.n. 2003, , domiciliați în satul Medeleni, încălcând grosolan ordinea publică, manifestată printr-un cinism deosebit și obrăznicie deosebită, i-au aplicat taximetristului B.S a.n. 1950, multiple lovituri cu pumnii și cu picioarele peste corp, cauzându-i vătămări corporale, precum și i-au deteriorat aparatul de casă, capota și oglinda retrovizorie din salonul automobilului de model „Opel Kongo” .

Pentru a curma acțiunile huliganice ale celor 3 indivizi beți, a intervenit taximetristul Anatolie P., cerându-le calm să înceteze acțiunile lor huliganice.

Însă, „flăcăii”, manifestând un comportament agresiv, i-au aplicat acestuia multiple lovituri cu pumnii, cu picioarele peste corp și cu unele obiecte pentru vătămarea integrității corporale, doborându-l jos la pământ, precum și i-au deteriorat parbrizul automobilului de model „Opel Astra”.

Fiind sesizați și pentru a curma acțiunile huliganice ale celor 3 indivizi beți, grupa de reacționare operativă a Inspectoratului de Poliție Ungheni, s-a deplasat la fața locului și a intervenit în forță.

La cerințele legale ale oamenilor legii de a înceta acțiunile huliganice, indivizii nu au reacționat și au atacat polițiștii.

Urmare, angajaților IP Ungheni le-a fost deteriorată uniforma de serviciu și un polițist a fost lovit violent cu pumnul în regiunea feţei.

În rezultatul acțiunilor huliganice, taximetristul Anatolie P., care a sărit în ajutor colegului, a fost transportat în stare gravă la Spitalul raional Ungheni unde a fost internat în secția de reanimare.

Acțiunile huliganice ale persoanelor susmenționate au durat circa 30 minute și au fost curmate de către forțele suplimentare ale angajaților de poliție a IP Ungheni care s-au deplasat la fața locului.

Pe cazul dat a fost pornită urmărirea penală pentru huliganism agravat prevăzute de art. 287 alin. (3) Cod Penal.

La fel, în cadrul cauzei penale s-a stabilit că cei 3 indivizi beți anterior au fost judecați pentru diverse infracțiuni de furt, droguri, huliganism și vătămări corporale grave.

Indivizii au fost de ofițerii Inspectoratului de Poliție Ungheni.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: