Un tânăr din Nisporeni riscă 3 ani de pușcărie pentru că a furat o sticlă de divin și a agresat polițiștii.

Trei ani de pușcărie și o amendă de trei mii de lei, aceasta este pedeapsa cu care ar putea să se aleaga un tânăr pentru că ar fi furat, aseară, o sticlă de coniac dintr-un market din centrul orașului Nisporeni. Iar ulterior, suspectul, care era beat criță, ar fi agresat polițiștii, care au venit să-l rețină pentru furt, transmite Canal 2 Nisporeni



Sursa mai precizează că totul s-a întâmplat, aseară, într-un market de pe strada Suveranității. Potrivit angajaților, suspectul a sustras un coniac de o sută de lei de pe rafturi,  iar sticla a  ascuns-o în buzunarul hainei și a încercat să fugă, dar a fost oprit de către paznic.

I-am spus să dea, adică să reîntoarcă sticlă ori să o achite și nu a vrut, și am chemat poliția,” a menționat paznicul jurnaliștilor de la Canal 2 Nisporeni.

Paznicul a alertat agenții firmei de pază, dar și polițiștii. La fața locului s-au deplasat doi angajați ai Inspectoratului de Poliție Nisporeni.

Încercând să documenteze cazul, au stabilit că este o persoană de gen masculin, în vârstă de 22 de ani, care era agresivă. În timp ce colaboratorii, documentau cazul, acesta a aplicat violența fizică asupra colaboratorilor Inspectoratului de Poliție Nisporeni” a comunicat pentru Canal 2 Nisporeni, ofițerul de urmărire penală al IP Nisporeni, Valeriu Boboc.

Tânărul din orașul Nisporeni a fost încătușat pentru 72 de  ore și plasat în izolatorul poliției locale. El s-a ales cu un dosar penal pentru că a agresat oamenii legii și cu o amendă pentru furt.



sursa: Canal 2 Nisporeni

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns