Un tânăr din Morenii Noi a ajuns în stare gravă la Institutul Mamei şi Copilului, după ce s-a electrocutat

Un băiat de 16 ani a fost adus în stare gravă la Institutul Mamei şi Copilului din Chișinău, în urma unei electrocutări. Incidentul a avut loc aseară, în satul Morenii Noi din raionul Ungheni, informează Canal 3



Potrivit poliţiei, totul s-ar fi întâmplat în curtea Gimnaziului Morenii Noi. Adolescentul s-a urcat pe pilonul de electricitate şi s-ar fi apucat de cablurile neizolate.

Mama băiatului povesteşte că acesta i-ar fi spus că se duce în curtea şcolii împreună cu un prieten. Despre ce s-a întâmplat, femeia a aflat de la vecini.

„Am auzit ambulanţa, iar după asta mi-au spus că Saşa a căzut de pe stâlp. Când am ajuns la faţa locului acolo erau doar oamenii legii, iar băiatul a fost transportat la Ungheni. Nu cunosc ce s-a întâmplat şi ce i-a venit în cap să facă„.

Copilul a fost internat în spitalul din Ungheni, iar astăzi dimineaţă, a fost transportat la Institutul Mamei si Copilului din Capitală în Capitală. Pacientul a suferit arsuri de gradul patru la mâna dreaptă, precum şi diferite traume, în urma căderii de la înălţime.

În urma investigaţiilor, copilul a fost diagnosticat cu comoţie cerebrală, contuzia organelor. La moment, starea copilului este extrem de gravă, în schimb, copilul este în conştiinţă şi primeşte îngrijirea medicală necesară. Starea este puţin mai bună, dar traumatismele pe care le-a primit în urma electrocutării sunt grave„, a menționat şeful secţiei reanimare, Tatiana Pasicovschi.

Potrivit poliţiei, băiatul ar fi fost în stare de ebrietate în acel moment, iar unul dintre martori spune că l-ar fi auzit pe minor strigând.

Striga „Nu vreau să trăiesc” şi gata. S-a urcat sus şi s-a atins de fire şi a căzut jos, a fost sunată urgenţa şi l-au luat„.

Directorul şcolii spune că băiatul învaţă în baza unui program special.

E un băiat vesel, activ, chiar prea activ, acest copil este cu cerinţe educaţionale speciale. Învaţă după un program special”, a spus directorul gimnaziului Morenii Noi, Victor Petlii.



Părinţii băiatului nu sunt încadraţi în câmpul muncii. Familia este una social vulnerabilă şi se află la evidenţa asistentului social. Soţii mai au încă doi copii minori.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Pentru a ne putea urmări și pe alte canale, Vă invităm să vă alăturați pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns