Un tânăr din Medeleni este cercetat penal de IGPF. Mașina stopată de echipa mobilă avea numărul caroseriei modificat

S-a ales cu cercetare penală după ce expertiza tehnică a confirmat că numărul caroseriei a fost modificat prin înlăturarea stratului superficial de metal.

Documentat este un tânăr de 20 de ani care a fost oprit în trafic în proximitatea satului Medeleni, Ungheni.

Incidentul a fost înregistrat în luna februarie curent de către o echipă mobilă din cadrul Direcției regionale Vest.

 Șoferul a fost oprit în trafic pe traseul național R16 Ungheni – Sculeni – Fălești, mai exact în dreptul localității Medeleni.

În urma verificărilor actelor necesare, polițiștii de frontieră au avut dubii asupra veridicitatea datelor din certificatul de înmatriculare. 

Astfel, în timpul examinării au observat că numărul caroseriei autoturismului prezenta indici de falsificare.

Mașina a fost indisponibilizată pe teritoriul SPF Sculeni, unde se află până în prezent.

Întrebat, tânărul a declarat că nu cunoaște despre cele depistate întrucât a procurat mijlocul de transport cu puțin timp în urmă.

Pentru fapta sa, șoferul este cercetat în baza articolului 276, alin.1, Cod Penal al Republicii Moldova, ceea ce prevede  o amendă în valoare de 650 până la 950 de unități convenționale sau prin muncă neremunerată în favoarea societății pentru o perioadă de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 1 an.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

%d blogeri au apreciat: