Un tânăr din Dondușeni, înjunghiat mortal de soțul fostei iubite

Noaptea trecută, în satul Frasin din raionul Dondușeni a fost ucis un tânăr de 24 de ani. Asasinul este soțul fostei iubite, un bărbat cu 20 de ani mai în vârstă, comunică Deschide.md.



Solicitată telefonic, Svetlana Talpă, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Dondușeni, a declarat pentru Deschide.MD că omorul a avut loc în casa bărbatului reținut, după ce victima, care locuiește împreună cu fosta concubină a bărbatului, a venit acasă la acesta împreună cu femeia și un amic în vârstă de 29 de ani ca să-i ceară socoteală.

„Un bărbat a sunat la poliție și a comunicat că la el acasă a venit fosta concubină în vârstă de 36 de ani, împreună cu actualul concubin, un tânăr în vârstă de 24 de ani și un amic de-al lor, în vârstă de 29 de ani.

Aceștia au inițiat un conflict cu proprietarul. Conflictul treptat a trecut în agresiune fizică, după ce cei doi tineri lpau luat la pumni pe proprietarul casei . Ca urmare a altercațiilor între aceștia, stăpânul casei a luat un cuțit de bucătărie și i-a aplicat o lovitură tânărului în regiunea abdomenului partea anterior inferioară dreapta”, a declarat Talpă.

La fața locului a fost solicitată o ambulanță, iar tânărul a fost transportat la spital, însă din nefericire, acesta a decedat pe patul de spital, la câteva ore după internare.

În urma incidentului, tânărul a decedat pe loc, iar bărbatul susăpectat de omor a fost reținut pentru 72 de ore, intentdu-i-se o cauză penală pentru omor.



sursa: Deschide.md

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns