Un tânăr din Călărași, tată a doi copii, a fost ucis în Belgia. Familia are nevoie de ajutor pentru repatrierea corpului neînsuflețit

Un tânăr de 31 ani din Călărași, tată a doi copii, a fost ucis cu sânge rece într-o parcare din Belgia. Tragedia s-a întâmplat acum câteva zile, iar acum familia bărbatului are nevoie de ajutor pentru a repatria corpul neînsuflețit.

Era sâmbătă seara, în jurul orei 22, când medicii străini au constatat decesul moldoveanului în vârstă de 31 de ani. El ar fi fost injunghiat într-o parcare din Belgia. Soția acestuia ne-a povestit că a fost anunțată de prietenii barbatului despre cele întâmplate”, transmite ProTV




Contactată de protv.md, Veronica Gavriliță a declarat printre lacrimi că a anunțul despre decesul soțului ei i-a fost dat de niște prieteni. Aceștia ulterior au aflat că victima ar fi fost ucisă de un român din Suceava, în vârstă de 50 de ani, în urma unei altercații.

Am aflat ieri dimineața despre tragedie. Mi-a părut suspect că cineva strigă la poartă și plânge în gura mare. M-am priceput că ceva nu e în regulă. Au rămas doi copii pe drumuri, fără suport, fără susținere. Ni l-au ucis…Nu cunosc care a fost cauza, știu doar că a fost o altercație între mai multe persoane. Nu el a fost cel mai vinovat de acolo, dar nu cunosc mai multe detalii. Știu doar că persoana aia s-a întors și anume în el a nimenit cu cuțitul. 
Jumătate de oră încă a mai putut vorbi în brațe la un prieten de-a lui și a spus numai … „Familia mea…”, declară Veronica Gavriliță, soția moldoveanului decedat. 

A lăsat în urmă două fetițe micuțe și o soție îndurerată care nu-și permite să achite o sumă consistentă de bani pentru a aduce în Moldova corpul neânsuflețit al soțului ei.

Pentru a-i veni în ajutor, a fost creat un cont unde fiecare care este solidar cu durerea văduvei sau a trecut prin astfel de situații și știe cât de importantă este susținerea care-ți este oferită, poate dona.

Astfel, mai jos găsiți contul femeii unde puteți transfera orice sumă de bani în euro.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns