Un tânăr de 27 de ani și-a fracturat coloana vertebrală după ce nu a încăput cu mașina într-o curbă periculoasă

Un tânăr a ajuns la spital, după ce mașina cu care se deplasa a derapat de pe șosea.

Accidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 06:00, în raionul Cimișlia, transmite portalul Deschide.md



Potrivit poliției locale, este vorba despre un tânăr în vârstă de 27 de ani.

Oamenii legii au stabilit că acesta se deplasa cu viteză excesivă, când într-o curbă periculoasă a pierdut controlul volanului, iar mașina a derapat de pe traseu.

Automobilul a ajuns în șanțul de scurgere apei de pe partea stângă a drumului, ulterior fiind proiectat pe cealaltă parte a acostamentului.

În urma accidentului, șoferul a fost transportat la Spitalul raional Cimișlia, unde preliminar a fost diagnosticat cu o fractură severă a coloanei vertebrale, comoție cerebrală, dar și traume cranio-cerebrale.

Tânărului i-au fost prelevate probe de sânge pentru a se stabili dacă era în stare de ebrietate, iar oamenii legii cercetează cazul și toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Sursa amintește că în ultimele două zile, pe drumurile din Republica Moldova, au avut loc cel puțin trei accidente similare, care s-au soldat cu două persoane decedate și alte trei rănite.

Două accidente au avut loc ieri în raionul Anenii Noi și s-au soldat cu două persoane decedate, dintre care un polițist de 21 de ani, dar și două persoane rănite, iar cel de-al treilea a avut loc în această dimineață la Ungheni, unde un tânăr a fost descarcerat și transportat la spital.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME.
Pentru a ne putea urmări și pe alte canale, Vă invităm să vă alăturați pe TelegramYouTubeInstagram și TikTok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns