Un tânăr de 27 de ani din Ungheni riscă până la 4 ani de închisoare pentru furt dintr-un apartament

Ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Buiucani din cadrul Direcție de Poliție a mun. Chișinău, în urma măsurilor de investigație au reținut un tânăr în vârstă de 27 ani, originar dintr-o localitate din r. Ungheni, fiind bănuit de comiterea unui furt din apartament.

Polițiștii au fost sesizați pe data de 17 iulie, de către un bărbat care a comunicat, că din apartamentul amplasat pe str. Grigore Alexandrescu din sec. Buiucani au dispărut mai multe instrumente electrice utilizate în construcție.

La locul faptei imediat s-a deplasat grupa operativă a inspectoratului pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, informează Direcția de Poliție a municipiului Chișinău.

În urma cercetării la fața locului polițiștii au stabilit că suspectul împreună cu alți muncitori au efectuat lucrări de reparație în apartamentul dat.

Ulterior la finisarea lucrărilor individul profitând că în locuință nu este nimeni a sustras instrumentele.

Prejudiciul fiind estimat de către proprietarii instrumentelor la 28 000 lei.

În acest context pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală iar ofițerii de investigație au dispus un șir de măsuri de investigație pentru stabilirea circumstanțelor.

Astfel în urma măsurilor făptașul a fost reținut în localitatea de unde este originar fiind escortat la inspectorat pentru audieri.

În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția iar bunurile sustrase au fost depistate la domiciliul acestuia

Actualmente acesta este cercetat penal pentru furt, faptă care conform legislație în vigoare se pedepsește



Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns