Un șofer în stare de ebrietate s-a izbit cu mașina într-un copac lângă Vulcănești, raionul Nisporeni

Un conducător auto din Nisporeni, s-a urcat în stare de ebrietate la volan și a ajuns cu mașina într-un copac. Accidentul rutier a avut loc în după amiaza zilei de 17 octombrie în preajma satului Vulcănești din acelaș raion. Impactul a fost atât de puternic încât doi pasageri au fost transportați la spital. Șoferul s-a ales cu răni ușoare și a recunoscut că a consumat alcool, transmite Canal 2 Nisporeni.



Sursa mai comunică că la apariția jurnaliștilor, conducătorul auto a devenit agresiv cu echipa de filmare.

Nu vă spun eu nimic.  Eu am spus ce am avut de spus. – Dar cum s-a întâmplat accidentul? Iată așa foarte simplu s-a întâmplat. Luați, vă rog frumos camera, eu nu vreu să discut cu dumnevoastră, eu am discutat cu oamenii care trebuie. M-am lovit, dar nu grav. – Alcool ați consumat?- Da.

Imediat la fața locului au ajuns oamenii legii, care au investigat toate circumstanțele în care s-a produs incidentul. Aceștia au depistat că bărbatul nu are permis de conducere.

În jurul orei 14:20,  pe traseul r 25 Bucovăț – Nisporeni, în apropierea satului Vulcănești s-a produs un accident rutier cu implicarea unui mijloc de transport. În rezultat s-a stabilit că conducătorul auto în vârstă de 29 de ani aflându-se în stare de ebrietate a pierdut controlul volanului, iar  în rezultat s-a tamponat într-un copac. În cazul examinării s-a constatat că conducătorul mijlocului de transport nu dispune de permis de conducere,” a comunicat pentru Canal 2 Nisporeni, specialistul în accidente rutiere, Sergiu Marian.

Acum, făptașul riscă dosar penal.

sursa: Canal 2 Nisporeni



Fii primul care comentează

Lasă un răspuns