Un șofer din Tighina a accidentat un copil aflat în cărucior și a fugit de la locul accidentului

Un copil de doar un an a suferit un traumatism cranio-cerebral în urma unui accident care s-a produs în orașul Tighina.

Potrivit așa-numitei „structuri de Interne” al regimului separatist de la Tiraspol, totul s-a întâmplat în timp ce o femeie cu un cărucior traversa o trecere de pietoni, informează NewsMaker.md

Șoferul a fugit de la fața locului, însă a fost găsit ulterior de poliție

Accidentul s-a produs în municipiul Tighina, pe strada Chișinău. O femeie cu un cărucior, în care se afla o fetiță de un an, traversa strada la trecerea de pietoni. Ajunsă la mijlocul trecerii, o mașină a trecut pe lângă aceasta și a atins căruciorul.

Fără să frâneze, șoferul autoturismului și-a continuat drumul, în timp ce căruciorul s-a răsturnat.

Medicii au constatat că fetița a suferit un traumatism cranio-cerebral de tip închis, zgârieturi și vânătăi.

„Structurile de ordine” ale regimului din Tiraspol au reușit să îl găsească pe șofer, care și-a recunoscut fapta. Acesta s-a dovedit a fi un locuitor al Tighinei, în vârstă de 58 de ani. Bărbatul le-a spus polițiștilor să s-a speriat că va fi tras la răspundere.

Pentru că a părăsit locul accidentului, conducătorul auto riscă o amendă de circa 1700 de lei, privarea de dreptul de a conduce o mașină timp de 2 ani sau 15 zile de arest. Decizia urmează să fie luată de către judecători.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD
    

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns