Un șofer de 18 ani este documentat de IGPF pentru deținerea reviziei tehnice și asigurarea auto falsă

Un conducător auto de 18 ani este documentat pentru deținerea actelor oficiale cu semne vizibile de falsificare pentru mijlocul de transport.

Audiat, acesta a comunicat că nu este în cunoștință de cauză întrucât și-a achiziționat mașina cu numere străine, acum o săptămână, fără să o verifice.

Polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale Nord au acționat în baza unei informații operative oprind în trafic un mijloc de transport de model BMW 320D cu plăcuțele de înmatriculare lituaniene.

Revizie tehnică și asigurarea auto falsă

Acțiunea a avut loc în proximitatea orașului Otaci.

Solicitat să ofere actele necesare ale mașinii, șoferul le-a prezentat fără ezitare. În urma verificărilor polițiștii de frontieră au identificat semne necaracteristice asupra revizei tehnice și a asigurării auto internaționale. 

Întrebat despre cele identificate, tânărul de 18 ani, originar din orașul Soroca, a declarat că nu cunoaște absolut nimic, menționând că și-a procurat BMW-ul acum o săptămână cu tot pachetul de documente, fără a avea posibilitatea de a verifica actele. 

În repercursiune, documentele au fost transmise în adresa laboratorului tehnico-juridic pentru efectuarea expertizei în urma căreia se va stabili dacă tânărul va fi sau nu cercetat conform art. 361 a Codului Penal al Republicii Moldova.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON sau GOFUNDME
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagram și Tik Tok
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns