Un polițist din Nisporeni a murit după ce a fost tamponat de un automobil pe traeul M1 Leușeni – Chișinău

Un polițist din Nisporeni a decedat în această dimineață după ce a fost lovit de un automobil. Accidentul a avut loc în jurul orei 05.00, pe traseul M1 Leușeni – Chișinău, în apropierea satului Cristești din raionul Nisporeni, anunță Inspectoratul General al Poliției.Polițistul de 24 de ani, care se afla în concediu, se deplasa dinspre Leușeni spre Chișinău pe partea stângă a carosabilului când a fost tamponat din plin de o mașină, condusă de un bărbat de 33 de ani. În urma traumelor primite, polițistul a decedat pe loc.

Potrivit inspectoratului General al Poliției, informațiile preliminare arată că șoferul conducea cu viteză excesivă. Șoferul a fost reținut pentru 72 de ore. Daca va fi găsit vinovat acesta riscă de la 3 la 7 ani de închisoare.

Polițistul a fost angajat al instituției în 2016 și activa în cadrul Serviciului Escortă al Inspectoratului de Poliției Nisporeni.

Inspectoratul General al Poliției transmite sincere condoleanțe familiei!

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

sursa: Deschide.mdOne thought on “Un polițist din Nisporeni a murit după ce a fost tamponat de un automobil pe traeul M1 Leușeni – Chișinău

%d blogeri au apreciat: