Un polițist din Călărași, bătut și amenințat cu moartea de un tânăr beat

Un polițist din Călărași care era în timpul orelor de lucru, în timpul documentării unui caz de violență în familie, a fost bătut de către un tânăr de 24 ani, care era beat.

Incidentul a avut loc în seara zilei de 18 decembrie în localitatea Sipoteni din raionul Călărași.

Contactată de Știri.md, ofițerul de presă Cristina Vicol ne-a declarat că polițistul a fost agresat în timp ce documenta un caz de violență în familie.

Potrivit spuselor ofițerului, agresorul se afla în stare de ebrietate în momentul în care i-a aplicat câteva lovituri cu pumnii și totodată l-a amenințat cu moartea.

”Bărbatul a început a numi angajații poliției cu cuvinte necenzurate, amenințându-i cu moartea, spunând că în ograda lui ”taie gâtul la toți”.

Fiind somat de către angajații poliției de a se liniști și a înceta acțiunile huliganice, bărbatul i-a aplicat o lovitură unuia din oamenii legii, ultimul la rândul său i-a aplicat câteva lovituri în regiunea feței şi l-a doborât la pământ.

Atunci un alt angajat al poliției a aplicat mijloacele speciale și anume cătușele, pentru a imobiliza agresorul.

La rugămintea angajatului polițieide a urma la IP Călărași, bărbatul s-a smuls din mâinile angajatului poliției și a fugit într-o vie din apropiere, acolo începând a striga în glas tare și a amenința angajații poliției cu răfuială fizică.

Fiind somat în nenumărate rânduri, agresorul nu s-a subordonat cerințelor legale, fiindu-i aplicat spray lacrimogen, însă ultimul nu se liniștea. Atunci a fost solicitat ajutorul colegilor de la IP Călărași, după care ultimul a fost escortat la IP Călărași și reținut pentru 72 de ore”, a declarat Vicol.

Angajatul poliției a fost îndreptat către medicul legist pentru stabilirea vătămărilor corporale primite.

Dacă vă place ceea ce publică portalul News.Ungheni.org și Cratima.md, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe PATREON.
Totodată, pentru a ne putea urmări și pe alte canale media, Vă invităm să vă alăturați pe canalele nostru de pe TelegramYouTubeInstagramși Tik Tok.
Dar, nu uitați și de un like sau abonare pe paginile de facebook NEWS.UNGHENI.ORG și CRATIMA.MD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns