Un polițist de frontieră din Sculeni a decedeat la spital după ce i s-a făcut rău la locul de muncă

Poliţiștii de frontieră deplâng plecarea prematură a colegului Victor Colesnicenco, care a decedat subit în această dimineață. Agent principal Colesnicenco Victor, activa în calitate de subofițer superior al unității control al frontierei din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră ”Sculeni” din cadrul Direcției Vest al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră.


„În jurul orei 01:00, dispeceratul SPF Sculeni a solicitat intervenția unui echipaj de asistență medicală, ca urmare a înrăutățirii stării de sănătate a unuia din angajați aflați în serviciu. Agent principal Colesnicenco Victor de urgență a fost internat în secția reanimare din Spitalul raional Ungheni. La câteva ore, medicii au constatat decesul polițistului de frontieră. Urmează să fie realizată expertiza medico-legală pentru a stabili cauza decesului.

Cu o bogată experiență profesională, angajat în anul 2010, Victor Colesnicenco și-a consolidat o reputație ireproșabilă, fiind caracterizat atât de către colegi, cât și superiori ca fiind o persoană responsabilă, corectă și disciplinată. Avea doar 44 de ani, iar în urmă a lăsat îndurerați soția și trei copii”, se mai transmite în comunicatul IGPF

Conducerea Poliţiei de Frontieră transmite sincere condoleanţe rudelor şi apropiaților.

La acelaș subiect, Deschide.md comunică că, Raisa Novițchi, ofițerul de presă al PF, a declarat pentru că noaptea trecută, în jurul orei 01:35, polițistului i s-a făcut rău în timp ce se afla la muncă și a fost preluat de o ambulanță.

„Polițistul de frontieră, în vârstă de 44 de ani, activa în cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Ungheni de mai bine de 9 ani. Colegii să-i au solicitat noaptea trecută intervenția unei ambulanțe la fața locului, după ce acestuia i s-a făcut rău. Însă, din nefericire, medicii nu i-au putut salvat viața, iar în această dimineață, în jurul orei 07:20, anunțat că polițistul a decedat la spital. Urmează să se stabilească toate circumstanțele, dar și cauza exactă a decesului ”, ne-a spus Novițchi.

Surse din teritoriu, sub protecția anonimatului,  susțin că agentul principal din cadrul SPF Sculeni,  a fost înlăturat de la exercitarea atribuțiilor de serviciu, după ce a acuzat insuficiență respiratorie și frisoane. Potrivit medicilor de la Spitalul raional Ungheni, bărbatul ar fi fost diagnosticat cu o patologie cardiacă.

Victor Colesnicenco era originar din satul Medeleni și la 17 iulie urmă să își sărbătorească ce 45 de ani. Victor era tată a trei fetițe, ce mai mare are 12 ani.


Fii primul care comentează

Lasă un răspuns