Un minor din r. Ungheni a fost reținut de Poliție fiind bănuit de furturi din automobile şi un furt de bicicletă

Un minor  în vârstă de 17 ani originar din r-nul. Ungheni este cercetat penal, după ce a fost reţinut de ofițerii de investigație a sectorului Râşcani ai Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, fiind bănuit de furturi din automobile şi un furt de bicicletă, comunică Direcția de Poliție Chișinău.

Conform informaţiilor acumulate în cadrul investigaţiilor, poliţiştii au constatat că acesta iniţial a pătruns în scara unui bloc de locuit de pe str. Pietrăriei, de unde a sustras o bicicletă, cauzând proprietarului un prejudiciu în mărime de 7000 lei.



Totodată în urma măsurilor speciale întreprinse de polițiști s-a stabilit că suspectul a deteriorat geamul la 14 automobile, iar din cinci automobile, parcate în curțile blocurilor de pe străzile Florilor, A. Doga, Dimo și bd. Moscovei, a sustras mai multe bunuri materiale, cum ar fi genți, mijloace bănești, telefoane mobile și accesorii ce se aflau în saloanele mijloacelor de transport, astfel cauzând un prejudiciu considerabil proprietarilor. Adolescentul s-a dovedit a fi anterior judecat pentru comiterea infracțiunii de jaf.

În acest context a fost iniţiată o cauză penală pentru furt, suspectul fiind cercetat în stare de libertate, faptă pentru care legislația penală în vigoare, prevede închisoare de până la 4 ani.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns